Cases

Google Ads
Banners

Google Ads is het netwerk van Google met een bereik van miljoenen websites (voorheen Google Adwords). HTML5 Banners inzetten binnen Google Ads is eenvoudig en de resultaten zijn uitstekend meetbaar. Vertel je verhaal aan een groot en doelgericht publiek, op basis van relevante zoekwoorden.

HtmlL5 Banners op maat

Banners die wij maken voor Google Ads zijn altijd creatief, op maat gemaakt. Adwords legt geen creatieve beperkingen op, waardoor we altijd tot de beste resultaten komen waarmee het verschil wordt gemaakt in het Adwords netwerk.

Google Display Network

Na levering van een set Google banners kun je direct live met de banners in het uitgebreide netwerk! Het Google Ads Display Network (GDN) geeft veel controle over de campagne zoals: meetbaarheid, budget en bereik en plaatsingen. Ideaal is dat het netwerk ook voor een kleiner budget interessant is. Banners in Google Ads worden slim geplaatst, op basis van opgegeven relevante zoekwoorden (in tegenstelling tot Affiliate netwerk, waar banners over het algemeen op relevante websites worden geplaatst.).

Remarketing banners

Remarketing is een slimme manier van adverteren en is uniek binnen Google Ads. Het is namelijk zeer effectief: je laat banners zien aan personen die je website of webshop al eerder hebben bezocht. Op een doelgerichte manier kun je eerdere bezoekers opnieuw benaderen met banners die persoonlijke content bevatten en natuurlijk is het ook voor branding campagnes effectief.

Google ads banner formaten

Google Ads biedt de mogelijkheid om zo'n 20 verschillende formaten te gebruiken. Voor een goed bereik adviseren we bannersets met 8+ formaten, zeker voor display campagnes die wat langer duren. Voor kortlopende campagnes (bijvoorbeeld maximaal 2 weken) zijn meer formaten acceptabel..

Wij werken met mooie, ambitieuze merken

Wat is jouw digitale
uitdaging of ambitie?

Zet álles in beweging, dan gaan we het maken!