Adpin
Reageert meestal binnen een paar uur
Roelof || Adpin
Hallo! Wat kan ik voor je doen?
Start WhatsApp Chat

Hoe werkt het?

Premium Banner & Video Ads, maar dan makkelijk en voordelig! Jij hoeft alleen te kiezen & briefen. Adpin Online doet de rest, zodat jij verzekerd bent van prachtige Ads dankzij een uniek, gestroomlijnd proces: Direct live na 3 eenvoudige fases.

01

Kies

Start een project en kies een geanimeerde lay-out. De basis voor de Ads die we voor jou gaan maken, geschikt voor elke branche.

Start een project en klik op een lay-out naar keuze, het fundament voor je Ads. Kijk goed of de stijl en animaties naadloos aansluiten op je merk en dat je tekstuele communicatie goed past in de structuur van de lay-out.
Let absoluut niet op de huisstijl (kleuren en logo) en inhoud (afbeeldingen en dummy-tekst), want we maken jouw Ads natuurlijk helemaal on-brand!

Keuze gemaakt? Dan kom je op de Ad pagina, hier zie je 3 mogelijke formaten van de gekozen lay-out. Geef aan hoeveel HTML5 Banner en/of Video formaten je nodig hebt. Alle formaten zijn mogelijk en Banner & Video Ads kun je gewoon combineren, zonder meerprijs!

Ook is het mogelijk om Extra's te kiezen voor je Ads (de mogelijkheden staan onder de 3 formaten op de Ad pagina). Omdat Extra's voor elke opdracht anders zijn behandelen we dit altijd als maatwerk. Na het sturen van de briefing krijg je een prijs op maat (op basis van je wensen).

example of ad

02

Brief

Na het doorgeven van je wensen stuur je de briefing + assets naar Adpin.

Na het invullen van je gegevens ontvang je het briefingsformulier. Hier geef je aan wat je wensen zijn en stuur je alle assets die we nodig zijn om de Ads te maken. Ook vertel je waar de Ads ingezet worden, zodat wij precies weten hoe we de Banners en/of Video's technisch moeten vervaardigen.

Het briefingsformulier vertelt je precies wat je moet doen om ons goed te briefen. De briefing + assets mail je naar: project@adpin.online

03

Live!

Briefing verstuurd? Adpin wordt actief, jij wordt passief. Je hoeft de Ads namelijk alleen nog maar live te zetten na levering.

Adpin creëert en presenteert jouw eerste Ad, op basis van de briefing + assets. De lay-out die je hebt gekozen maken we on-brand: we vervaardigen het logo en wijzigen de kleuren en lettertypes van jouw bedrijf of merk, samen met een impactvolle boodschap.

Is de presentatie nog niet helemaal naar wens? Dan doen we niet moeilijk over één feedbackronde.

Na akkoord ontvang je de factuur. Nadat de betaling door Adpin is ontvangen worden al je gekozen formaten geleverd.
Zet je Premium Ads zonder moeite en met volledige controle direct live, precies daar waar jij het wilt.

Voorbeeld

Rhima koos Ad.013 (links). Adpin heeft de branding van Rhima over de lay-out gegoten en de boodschap kort en krachtig verpakt.

Je herkent alleen de basis van de lay-out nog terug in het eindresultaat (rechts), want de afbeeldingen, kleuren, teksten en merkdetails zijn aangepast.

Premium Ads, helemaal on-brand! Binnen 2 werkdagen aan Rhima geleverd.

Bekijk in actie!

Kies
Brief
Live!
Wij werken met mooie, ambitieuze merken
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo

Wat is jouw digitale uitdaging of ambitie?

Vertel ons jouw verhaal, dan zetten we álles in beweging!