Digitale
campagnes

Met creatieve branding en activatiecampagnes zorgen we ervoor dat je de concurrentie altijd een stap voor blijft. Alle inspanningen die we samen doen resulteren in glansrijke touchpoints van je merk; daar waar je merk zichtbaar is. Met een sterke focus op verbinding met je doelgroep, zodat we ze in beweging brengen. Van concept tot creatie en optimalisatie zijn we betrokken bij jouw merk. En dat blijven we.

Aandacht en verbinden

Wij activeren mooie merken met in het oog springende activatiecampagnes. De doelgroep van je merk aanzetten tot actie (in het overvolle medialandschap) lukt alleen als je het verschil maakt met je touchpoints. Met oog voor detail en een natuurdrift naar 'motion' maken we online impact, maar ook tastbaar en dicht bij huis. Uitgebalanceerde content, precies daar waar jij het wilt en altijd gericht op verbinding.

Bekendheid, leads, sales en loyaliteit

Voordat we beginnen met het campagneconcept stemmen we samen af wat het doel van de campagne is. In deze fase stellen we veel vragen, maar merk je vooral dat Adpin heel goed is in luisteren: We willen alles van je weten. Het is belangrijk dat de daaropvolgende doelen realistisch zijn, dit vergt een strategische aanpak. We zitten bovenop de data en optimaliseren zelfs tijdens campagnes, als dit de resultaten direct bevordert.:

  • Bekendheid en merkwaarde creëren door betere online zichtbaarheid.
  • Meer leads genereren (potentiële klanten).
  • Meer verkopen van je product of dienst.
  • Loyaliteit: Maak fans van je merk.

Werkwijze

De werkijze van het bedenken tot het realiseren van een digitale campagne bestaat uit verschillende fasen.

  • Define: We stellen het doel van de campagne vast en bepalen wat er nodig is om dit te bereiken.
  • Design: We maken de creatieve content om de campagne overal vloeiend uit te rollen.
  • Deliver: Livegang! Precies waar jij het wilt. Tijdens de campagne blijven we monitoren en waar nodig optimaliseren.

Soms zijn we betrokken bij alle fasen en soms zijn we betrokken van een deel hiervan, doordat we samenwerken met partners of dat bepaalde fasen al eerder voltooid zijn.

Wij werken met mooie, ambitieuze merken

Wat is jouw digitale
uitdaging of ambitie?

Zet álles in beweging, dan gaan we het maken!