Kennisbank

Adpin brengt creativiteit, kennis en techniek samen om de meest creatieve ideeën voor zowel advertising als branding tot leven te wekken. Door specialisatie en passie voor het vak hebben we met onze kennis een voorsprong dankzij onze ervaring gecomineerd met een effectieve werkwijze. Deze voorsprong zie je terug in de creatieve, altijd originele creatives die we maken: HTML5 Bannersets, Rich Media, Video ads en Brand & Design. De vele termen en tools die we gebruiken in de wereld van branding en digitale creatie maken we graag inzichtelijk. Transparantie tot in de details.

Display advertising

Haal het beste uit je HTML5 bannerset en zet ze in een display advertising netwerk in zoals het Google Display Network (GDN).

Remarketing Banners

Aan de slag met remarketing? Haal eerdere bezoekers van je site terug. Bereik impact met een doelgerichte boodschap.

Video Banners

Het is mogelijk om Bannersets en Rich Media te combineren met video. Prerolls, trailers etc. zijn mogelijk om te implementeren.

Adobe Animate

Het voormalige Flash! Het programma waar alles mee begon bestaat nog steeds, maar nu met volwaardige HTML5 banners als output. Nog altijd een krachtige tool om de meest creatieve ideeën werkelijkheid te laten worden. Al dromen wij ook nog wel eens over Flash..

Greensock Banners

Een hypermodern framework voor animatie en geavanceerde interactie: dat is Greensock (ook wel GSAP genoemd). Ongekende mogelijkheden!

Html5 en Javascript

HTML5 en Javascript zijn de technieken die alle banners tot leven brengen. Hiermee animeren we en houden we alles klein voor supersnelle laattijden. Met deze techniek worden banners zorgeloos weergegeven op elk denkbaar device en in elke browser.

Mobiele Banners

Doelgericht adverteren op mobiel? Geen probleem, Adpin maakt banners helemaal geschikt voor mobiele weergaves.

Dynamische Banners

Bereik je doelgroep met een zeer gerichte boodschap door middel van slimme, dynamische banners. Banner content wordt extern ingeladen door middel van bijvoorbeeld XML of JSON. Ideaal voor het tonen van een snel wisseldend assortiment vanuit een webshop.

360° Banners

360° (graden) banners bieden de mogelijkheid om bijvoorbeeld rond te kijken in een interieur of andere omgeving. Dit interactieve karakter zorgt voor impact, neem contact op voor meer info.

Bannerset

Een veelgehoorde term in de advertising industrie. Een bannerset is niks anders dan een verzameling van verschillende formaten banners, die samen een geheel vormen.

Geanimeerde Banners

Animatie brengt elke banner tot leven. Het is bewezen dat een geanimeerde banner meer oplevert dan een statische banner, zonder beweging. Animatie trekt de aandacht, het zit in ons DNA om beweging op te merken!

Programmatic Advertising

Automatiseer je inkoopruimte voor alle display ads die we maken! Je maakt bijvoorbeeld afspraken met publishers of specifieke websitehouders.

Banner conversie

Het behalen van een goede banner conversie is een mogelijke doelstelling voor je campagne. Hoe zorg je hiervoor?

Banner formaten

Er zijn veel standaard banner formaten. Grote formaten hebben impact, daarnaast zijn er specifieke formaten voor mobiel

IAB Bannerset

IAB is het Interactive Advertising Bureau. Een IAB bannerset bevat alle standaardformaten; onze industriestandaarden.

Wij werken met mooie, ambitieuze merken

Wat is jouw digitale
uitdaging of ambitie?

Vertal ons jouw verhaal, dan zetten we álles in beweging!