Cases

Rich
Media

Rich Media betekent impact! Door de interactieve eigenschappen en omvang van de creatives springt je campagne eruit. De creatieve mogelijkheden zijn bijna onuitputtelijk. Denk aan een innnovatieve Homepage Takeover of zet een Expandable FloorAd in met uitklapbare content.

Homepage Takeover

De Homepage Takeover (HPTO of APTO) bevat meerdere creatieves en skins op één pagina, die samen een geheel vormen. De banners nemen de ruimte rondom een homepagina van een website over, doordat er niet één losstaande banner verschijnt, maar een geheel bestaande uit meerdere creatives. Samen vormen deze Rich Media banners één geheel en vallen ze meer op dan reguliere banners, ze zijn niet te missen. De creativiteit van Bannerflash komt hier goed tot uiting, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Interscroller

Een interscroller verschijnt fullscreen tussen de content van een artikel en is dus niet te missen tijdens het scrollen! Voor maximale impact maken we opvallende, vaak 'cleane' concepten met subtiele, originiele animaties. Het bereik van een interscroller is overigens ook enorm, want we maken ze responsive zodat ze op alle devices werken: desktop, tablet en mobiel.

Expandable banner

Een expandable banner is uitklapbaar, inclusief animatie en interactie. De meest voorkomende variant is de FloorAd. Deze Rich Media banner 'klapt uit' na een mouse-over, waarna er met inventieve animaties veel meer content wordt onthuld dan in een reguliere HTML5 banner mogelijk is. Deze dynamiek zorgt voor extra aandacht, ten gunste van de conversie van de banners.

Wij werken met mooie, ambitieuze merken

Wat is jouw digitale
uitdaging of ambitie?

Zet álles in beweging, dan gaan we het maken!