Adpin
Reageert meestal binnen een paar uur
Roelof || Adpin
Hallo! Wat kan ik voor je doen?
Start WhatsApp Chat

Social Media Advertising

Serveer jij saaie, statische ads op Facebook, Instagram, Twitter, YouTube of LinkedIn? Waarom breng je je boodschap niet in beweging met een social media video? Social Media Video advertising is geliefd en wint - terecht natuurlijk - nog steeds aan populariteit.

Video wordt 3x beter bekeken dan statische afbeeldingen op Social Media.

adpin-image

Social media video laten maken?

Vertel een verhaal, zodat je boodschap duidelijk is en meer opvalt. Trek de aandacht van je doelgroep, precies daar waar jij dat wilt. Dit doe je op LinkedIn bijvoorbeeld met een corporate video ad. Op Facebook en Instagram maak je impact op de tijdlijnen van je doelgroep. Elk kanaal biedt zijn eigen effectieve mogelijkheden. Laat je video's door Adpin maken: wij weten wat werkt!

Succes met social media ads

Elk bekend social media netwerk biedt namelijk uitgebreide mogelijkheden om social media video's zeer doelgericht in te zetten. In combinatie met de unieke social media video ads die wij voor je maken zorgt dit voor conversie. Uit de resultaten van de mooie campagnes waar we aan mogen werken blijkt dat video ads vrijwel altijd meer opleveren dan statisch materiaal. Resultaat telt!

Wij werken met mooie, ambitieuze merken
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo