Adpin
Reageert meestal binnen een paar uur
Roelof || Adpin
Hallo! Wat kan ik voor je doen?
Start WhatsApp Chat

Weborama Rich Media

Adpin is Weborama Certified partner. Om impact te maken met Rich Media en snel te kunnen ontwikkelen werkt Adpin samen met Weborama. De templates en technieken die Weborama biedt zorgen voor een naadloze integratie op de websites van publishers, zoals Nu.nl of Marktplaats. Dit is creatie op het hoogste niveau, de creatieve mogelijkheden zijn ongekend. We maken Rich Media creatives die niet om aandacht hoeven te vragen, maar het gewoon krijgen. Aandacht voor elk detail leidt tot resultaat.

Weborama is de high-impact advertising partner

Adpin maakt Homepage takeovers (HPTO of APTO), Interscrollers en FloorAds. Ook vele andere uitingen behoren tot de mogelijkheden om de impact te maken die nodig is. Check snel de voorbeelden om een indruk te krijgen van ons werk, gemaakt in combinatie met de Weborama templates.

Programmatic Rich Media netwerk

Het programmatic Rich Media netwerk van Weborama geeft mediabureaus, publishers en creatieven vele voordelen. Je kunt namelijk zelf je Rich Media campagnes vanuit alle DSP’s managen. Je behoudt de volledige controle en het overzicht, ondanks het enorme aantal impressies. Bereik miljoenen unieke personen per dag!

Wij werken met mooie, ambitieuze merken
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo