Cases

Html5
Banners

Wij maken niet alleen banners: We bedénken banners! Zet jouw merk letterlijk in beweging met creatieve, premium HTML5 banners. Val op in een display netwerk zoals Google Ads en/of ga voor effectieve remarketing advertising campagnes. Met 15+ jaar ervaring is Adpin dé HTML5 banner pionier!

Onderscheidend zijn is het fundament voor succesvolle Html5 banner campagnes.
Merkwaarde
Val op tussen al het online advertising geweld, laat jouw unieke merk groeien. Wij maken niet alleen banners, wij bedénken banners!
Doordacht
Succes begint altijd met een doordacht, creatief concept! Geen 'hit & run' bij Adpin, ons creatieve brein staat altijd aan.
Pracht
Banners worden niet gelezen, maar gezien. Banners die we maken zijn een lust voor het oog. Wij houden niet van standaard, wij zetten liever de standaard.
In beweging
Het opmerken van beweging zit in ons DNA. Een banner laten bewegen is één, maar wat we écht willen is jouw doelgroep in beweging te brengen.
Snel resultaat
Puzzelen met de planning doen we graag, om beangstigende deadlines gewoon te halen!

Html5 Banners laten maken?

Adpin (voorheen bekend als Bannerflash) is specialist in het maken van originele, premium HTML5 banners. Creatieve banner concepten met inventieve animaties is ons recept om banners op te laten vallen tussen alle online ads. We denken ook inhoudelijk mee en smeden een krachtige propositie. HTML5 banners die goed scoren op alle belangrijke punten is het doel: design, branding, animatie, propositie en conversie. We zetten jouw merk of product altijd centraal en werken niet vanuit saaie standaarden. Alles begint met een sterk concept, het fundament voor een succesvolle bannercampagne. Spring eruit en val op tussen alle tussen het overvolle aanbod ads! Laat je banners maken door dé specialist.

Crossdevice

HTML5 Banners zijn visueel ingesteld, zichtbaarheid is het belangrijkste aspect van een bannercampage. Dit realiseert Adpin op bannerniveau, door te zorgen dat de banners opzichzelf een lust voor het oog zijn. Voor succes op campagneviveau maken wij banners altijd crossdevice, voor maximaal bereik. Ook zorgen we ervoor dat de HTML5 banners er op elk device perfect uitzien (dus ook op retina schermen). Zo vertegenwoordigen de banner creatives jouw merk op z'n best: op desktop, tablet, mobiel en alle andere devices.

Banner publishers

Na levering altijd direct zorgeloos online. Adpin is bekend met alle bekende publishers en platformen:

Ontdek meer publishers

Wij werken met mooie, ambitieuze merken

Wat is jouw digitale
uitdaging of ambitie?

Vertal ons jouw verhaal, dan zetten we álles in beweging!