Cases

Html5
Banners

Wij maken niet alleen banners: We bedénken banners! Zet jouw merk letterlijk in beweging met creatieve, premium HTML5 banners. Val op in een display netwerk zoals Google Ads en/of ga voor effectieve remarketing advertising campagnes. Met 15+ jaar ervaring is Adpin dé HTML5 banner pionier!

Html5 Banners op z'n best!

Adpin (voorheen bekend als Bannerflash) is specialist in het maken van originele, premium HTML5 banners. Creatieve banner concepten met inventieve animaties is ons recept om banners op te laten vallen tussen alle online ads. We denken ook inhoudelijk mee en smeden een krachtige propositie. HTML5 banners die goed scoren op alle belangrijke punten is het doel: design, branding, animatie, propositie en conversie. We zetten jouw merk of product altijd centraal en werken niet vanuit saaie standaarden. Alles begint met een sterk concept, het fundament voor een succesvolle bannercampagne. Spring eruit en val op tussen alle tussen het overvolle aanbod ads!

Crossdevice

HTML5 Banners zijn visueel ingesteld, zichtbaarheid is het belangrijkste aspect van een bannercampage. Dit realiseert Bannerflash op bannerniveau, door te zorgen dat de banners opzichzelf een lust voor het oog zijn. Voor succes op campagneviveau maken wij banners altijd crossdevice, voor maximaal bereik. Ook zorgen we ervoor dat de HTML5 banners er op elk device perfect uitzien (dus ook op retina schermen). Zo vertegenwoordigen de banner creatives jouw merk op z'n best: op desktop, tablet, mobiel en alle andere devices.

Banner publishers

Na levering altijd direct zorgeloos online. Adpin is bekend met alle bekende publishers en platformen:

Ontdek meer publishers

Wij werken met mooie, ambitieuze merken

Wat is jouw digitale
uitdaging of ambitie?

Zet álles in beweging, dan gaan we het maken!