Adpin
Reageert meestal binnen een paar uur
Roelof || Adpin
Hallo! Wat kan ik voor je doen?
Start WhatsApp Chat

DV360 Banners

DV360 - voluit Display & Video 360 - is het geavanceerde display netwerk van Google (voorheen DoubleClick). Waar Google Ads niet alleen op banners is gericht, is Display & Video 360 dit wel. Je koopt programmatic advertentieruimte voor het plaatsen van HTML5 bannersets, maar ook Rich Media en video banners behoren hier tot de mogelijkheden. Ook is het inzetten van slimme banners, met dynamische content geen probleem. Denk aan roll-over effecten voor extra engagement.

Premium banner creatie

Display & Video 360 biedt veel mogelijkheden voor wat betreft formaten en type banners. Naast standaard HTML5 bannersets zet je met hetzelfde gemak Rich Media en video banners in of een bannerset met een productfeed (bijvoorbeeld XML of JSON). Ook rich Media zoals een 3D cube is in dit netwerk mogelijk, in tegenstelling tot het standaard Display Network van Google (Google Ads).

Dynamisch

Heb je een webshop met een sterk wisselend assortiment en/of dagelijks verse aanbiedingen? Ga dan voor een DV360 campagne en werk met een feed! Content pas je enkel aan in de feed, waarna dit automatisch wordt doorgevoerd in alle banners. Soms is een feed niet nodig en kan Bannerflash je bannerset makkelijk aanpasbaar maken. Al het werk nemen we jou eenvoudig uit handen en de banners zijn altijd voorzien van actuele informatie, producten of andere content. Display & Video 360 kent geen beperkingen.

Laat DV360 banners maken

Ben je van plan om je campagne via Display & Video 360 uit te rollen? Goede keuze, waarbij goed bannermateriaal natuurlijk de fundamentele basis is. Geen goede banners houdt in dat al je inspanningen voor wat betreft de publicatie instellingen tevergeefs zijn. Bannerflash helpt je graag om je campagne naar het hoogste niveau te tillen!

Wij werken met mooie, ambitieuze merken
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo