Adpin
Reageert meestal binnen een paar uur
Roelof || Adpin
Hallo! Wat kan ik voor je doen?
Start WhatsApp Chat

Dynamische Banners

Bereik je doelgroep met een zeer gerichte boodschap door middel van slimme, dynamische banners. De banner content wordt extern ingeladen door middel van bijvoorbeeld XML of JSON. Ideaal voor het tonen van een snel wisseldend assortiment vanuit een webshop of het aanbieden van vakanties. Regelmatige updates zijn in deze branches noodzakelijk. Door gebruik te maken van dynamische feeds hoef je de banners niet steeds te wijzigen. Ook is interactie mogelijk, waardoor je dus bijvoorbeeld direct vanuit een banner je perfecte vakantie uit kunt zoeken. Slim toch?

Slim connecten met een XML of JSON feed

Vrijwel altijd wordt de content van een slimme, dynamische banner vanuit een XML of JSON feed geladen. Gebruik maken van JSON of XML is de perfecte manier om dit voor elkaar te krijgen. Jij zorgt voor het de feed met de juiste content (bijv. productafbeeldingen, beschrijvingen, prijzen) en wij zorgen ervoor dat de banner altijd de actuele content laadt.

Interactief én dynamisch

Wanneer het om vector SVG animaties gaat komt Greensock echt tot zijn recht. Hiermee haal je alles uit deze moderne techniek voor het maken van vector animaties (dus resolutie onafhankelijk). Greensock laat lijnen en vormen animeren zoals we dat niet eerder zagen.

Google Shopping banners

Door gebruik te maken van Google Webdesigner kun je heel eenvoudig werken met dynamische shopping feeds. Het koppelen van de feed is heel eenvoudig en je hoeft zelf geen feeds te programmeren, Dat doet Google voor je!

Wij werken met mooie, ambitieuze merken
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo