Adpin
Reageert meestal binnen een paar uur
Roelof || Adpin
Hallo! Wat kan ik voor je doen?
Start WhatsApp Chat

Greensock Banners

Greensock (ook GSAP genoemd) is dé techniek om banners naar een hoger niveau te tillen. Mits goed gebruikt natuurlijk! Aangezien Adpin altijd voor het beste gaat is deze techniek ons bekend. We gebruiken het Greensock Javascript framework voor het realiseren van creatieve brouwsels, met name als interactie en animatie in elkaar verweven moeten worden.

Puur. Javascript. Banners.

Greensock (GSAP) is een javascript framework voor animatie. Omdat het puur javascript is werkt dit vanzelfsprekend samen met HTML5 (de basistechniek van alle banners). Bijkomend voordeel is dat de techniek heel 'licht' is. Dit leidt tot een goede compressie en dus snel laden en afspelen van de banners. Kijk eens naar het live voorbeeld van een bannerset waarin de werkelijke kracht van Greensock zichtbaar is. De animatie van de wielrenner is gebaseerd op muisbewegingen! Ook is het makkelijk om responsive banners te maken.

Bekijk ook: Display Advertising

Greenscock met vector SVG

Wanneer het om vector SVG animaties gaat komt Greensock echt tot zijn recht. Hiermee haal je alles uit deze moderne techniek voor het maken van vector animaties (dus resolutie onafhankelijk). Greensock laat lijnen en vormen animeren zoals we dat niet eerder zagen.

Wij werken met mooie, ambitieuze merken
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo