Adpin
Reageert meestal binnen een paar uur
Roelof || Adpin
Hallo! Wat kan ik voor je doen?
Start WhatsApp Chat

Mobiele banners

Voor vrijwel elke doelgroep geldt dat er gebruik wordt gemaakt van mobiele (mobile) apparaten, waardoor het slim is om jouw HTML5 bannerset ook mobiel te vertonen. Er bestaan verschillende formaten die specifiek op mobiele apparaten (voornamelijk smartphones) gericht zijn. Adpin zorgt ervoor dat de gemaakte creatieve banners ook op mobiele apparaten in volle glorie worden vertoond, voor maximaal resultaat.

Mobiele banner formaten

Mobiele banner formatenDe ideale formaten voor een HTML5 bannerset zijn 300 of 320 pixels breed. Daarnaast maken we ook diverse Rich Media banners geschikt voor mobiel, door deze uitingen responsive te maken. De meest voorkomende mobiele formaten binnen een HTML5 bannerset:

  • 320x50
  • 320x100
  • 300x50
  • 300x250
  • 300x600

Meer over banner formaten

Mobiele vs Reguliere HTML5 banners

Mobiele banners kunnen op dezelfde manier worden ingezet als reguliere banners. Alle banners die we maken hebben de moderne HTML5 techniek als basis. Op technisch gebied doen we voor bepaalde mobiele formaten wel het een en ander (we zorgen bijvoorbeeld altijd dat de bestandsgrootte van een banner buitengewoon klein blijft), maar hier merk je verder niets van!

Meer over HTML5 banners

Retina mobile display ads

Moderne smartphones hebben allemaal retina schermen, voor een ultra scherpe weergave. Bannerflash.nl maakt de banners altijd geschikt voor retina, zodat de lettertypes niet aan scherpte verliezen op mobiele apparaten. Geen 'blurry' banners meer dus, want die zien we helaas nog wel te vaak en dat gaat ten koste van een kwalitatieve vertoning van de mobiele HTML5 banner.

Onze klanten
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo