Adpin
Reageert meestal binnen een paar uur
Roelof || Adpin
Hallo! Wat kan ik voor je doen?
Start WhatsApp Chat

DoubleClick
Banners

DoubleClick (DCM) was het geavanceerde display netwerk van Google en heet nu: DV360. Waar Google Ads niet alleen op banners is gericht, is Google DoubleClick dit wel. Je koopt programmatic advertentieruimte voor het plaatsen van HTML5 bannersets, maar ook Rich Media en Video banners behoren hier tot de mogelijkheid. Ook is het inzetten van slimme banners met dynamische content geen probleem.

Unieke banners, altijd op maat

Banners die wij maken voor Google DoubleClick zijn altijd creatief, op maat gemaakt. DoubleClick legt geen creatieve beperkingen op, waardoor we altijd tot mooie resultaten komen om het verschil te maken in het Google DoubleClick netwerk

DoubleClick formaten

In DoubleClick zijn veel mogelijkheden voor wat betreft formaten en type banners. Naast standaard HTML5 bannersets zet je met hetzelfde gemak Rich Media en Video banners in of een bannerset met een productfeed (bijvoorbeeld XML of JSON).

Dynamische content

Heb je een webshop met een sterk wisselend assortiment en/of dagelijks verse aanbiedingen? Gebruik dan DoubleClick en werk met een feed! Content pas je enkel aan in de feed, waarna dit automatisch wordt doorgevoerd in alle banners. Je hoeft Adpin dus niet voor elke wijziging te bellen om een nieuwe set te laten ontwikkelen.

Wij werken met mooie, ambitieuze merken
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo