FAQ

Welke doelen kan ik behalen?

Het is natuurlijk belangrijk om vooraf vast te stellen wat je wilt bereiken met je merk en campagnes. Als je dit nog niet weet dan komen we daar samen achter! Elke stap die Adpin voor je zet heeft een reden is doelgericht, denk aan merkwaarde creëren, nieuwe leads genereren, retargeting of juist directe verkoop.

Is de conversie van creatives altijd goed?

Het behalen van conversie met creatives (doelen bereiken) is afhankelijk van meerdere factoren. Door gebruik te maken van onze marketingkennis en elke creative altijd te laten meten en optimaliseren slaan we de weg in naar resultaat. Lange termijn doelen zijn belangrijk, daarom blijven we graag betrokken. Adpin houdt oog voor alle belangrijke aspecten: design, propositie, animatie en techniek.

Geven jullie garantie?

Alle HTML5 Banners, Video Ads en communicatiemiddelen die we ontwikkelen en opleveren werken gegarandeerd op de plek waar ze moeten werken. Gaat er wel iets mis, dan lossen we dat super snel op, zeker als het prio heeft. Hier voelen we ons heel verantwoorlijk voor en we zijn er dan ook trots op dat we tot nu toe nog niets hebben opgeleverd wat niet bruikbaar bleek te zijn. Deze garantie heb je bij Adpin dus altijd!

Waar kan ik de banners plaatsen?

Er zijn veel manieren om banner ads te verspreiden. Vaak wordt er gekozen voor een netwerk of platform, bijvoorbeeld Google Ads, Facebook of een affiliate netwerk. Ze zorgen allemaal voor doelgerichte plaatsingen, die uitstekend meetbaar zijn. Rich Media wordt doorgaans niet in een netwerk ingezet, maar op basis van ingekochte advertentieruimte op een specifieke website.

Meer info
Kan ik zelf niet mijn creatives maken?

Als je de kennis en ervaring hebt kan dat natuurlijk. Voor veel klanten maken we de geavanceerde uitingen als banners en video's, maar eenvoudige posts (wat vaak afbeeldingen zijn) mag je zelf ook maken. Hier maken we dan vaak templates voor, zodat je wel houvast hebt. Ook zijn er vele tools die je kunnen helpen.
Wil je wel echt geavanceerdere creatives als HTML5 banners maken, dan dagen we je uit om het beter te doen dan ons! We denken dat we als echte banner pionier niet te verslaan zijn op dat gebied.

Kiezen voor Adpin betekent samenwerken, we denken met je mee zodat jij het beste wordt geholpen. Zo onstaat altijd de ideale rolverdeling!

Wij werken met mooie, ambitieuze merken

Wat is jouw digitale
uitdaging of ambitie?

Zet álles in beweging, dan gaan we het maken!